Groepen

slider - belliniVerjaardagen, bruiloften, jubilea, vergaderingen, diners met uw medewerkers…

U kunt bij ons terecht voor elke gelegenheid. Ook wanneer u met een groter gezelschap wilt komen lunchen of dineren.  Voor groepen vanaf 8 personen is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten en bespreken we graag een menu met u.

Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Elke partij of diner is namelijk anders en vraagt zijn eigen specifieke aandacht. Omdat u uw gasten het beste kent, spreken wij graag met u uw wensen door, zodat we ”maatwerk”  kunnen leveren. In onze presentatiemap vindt u enkele ideeën ter indicatie en wat basisinformatie.

De Witte Gans heeft in het hoofdgebouw (zonder anderhalve meter afstanden) binnen een maximale capaciteit van 80 à 90 gasten voor een zittend diner en ± 120 gasten voor een receptie of een standing dinner. Daarnaast beschikken we over een aparte nieuwe ruimte met 40 zitplaatsen.

Graag tot ziens!

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en vindt u hier. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Reacties zijn gesloten.