Groepen

slider - belliniVerjaardagen, bruiloften, jubilea, vergaderingen, diners met uw medewerkers…

U kunt bij ons terecht voor elke gelegenheid. Ook wanneer u met een groter gezelschap wilt komen lunchen of dineren. Voor groepen vanaf 8 personen is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten en bespreken we graag een menu met u. Klik hier voor de menusuggesties.

Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Elke partij of diner is namelijk anders en vraagt zijn eigen specifieke aandacht. Omdat u uw gasten het beste kent, spreken wij graag met u uw wensen door, zodat we ”maatwerk”  kunnen leveren. In onze presentatiemap vindt u enkele ideeën ter indicatie en wat basisinformatie.

Herberg de Witte Gans heeft binnen een maximale capaciteit van 80 à 90 gasten voor een zittend diner en ± 120 gasten voor een receptie of een standing dinner. Daarnaast beschikken we over 40 zitplaatsen op het landelijk gelegen terras.

Voor vergaderingen biedt de monumentale Lenthe School gelegen naast Herberg de Witte Gans een ideale locatie.

Graag tot ziens!

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en vindt u hier. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Reacties zijn gesloten.