M E N U  &  W I J N

1150x400 sushi

Ons keukenteam kookt op basis van het seizoen en daarmee wisselt het menu regelmatig gedurende het jaar. We zijn gevestigd op de grens van Salland en het mooie Overijssels Vechtdal. We zijn trots op de ambachtelijke producten van onze streek. Daarom werken we met veel plezier met de mooiste producten van de regio, zoals de groentes van Kwekerij Eef Stel, de roomboter van De Knapenvelder in Raalte, kaas van De Heileuver in Dalmsholte, de Sallandse asperges van de familie Ogink en het brood van Bakker Borger in Nieuwleusen.

Heeft u een dieet? Meld het ons dan. Uiteraard zijn wij hierop ingespeeld en kunnen we voor iedereen een smaakvolle maaltijd bereiden.

Voor vegetarisch gasten hebben we een aparte vegetarische kaart: klik hier.

Voor groepen vanaf 8 personen is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten en bespreken we graag een menu met u. Zo kan de keukenbrigade u laten genieten van het 3, 4 of 5 gangen ganzenmenu. Dit is een regelmatig wisselend menu van dagverse producten, dat we als verrassingsmenu kunnen serveren of van tevoren kunnen verklappen. Daarnaast bieden we ook nog het keuzemenu. Hieruit hoeven uw gasten pas op de avond zelf een keuze te maken.


Reacties zijn gesloten.