Nieuwbouw

O N Z E   U I T B R E I D I N G S P L A N N E N

zijn in volle gang. Zoals het er nu naar uit ziet, blijven we geheel 2020 GEOPEND. De zomermaanden zullen een aangepaste invulling krijgen. Daarover later meer nieuws.

Ons restaurant biedt voldoende ruimte aan individuele gasten, maar wat ontbreekt is een aparte ruimte waar gezelschappen rustig kunnen VERGADEREN of PRIVÉ kunnen LUNCHEN / DINEREN. De nieuwe ruimte realiseren we in een MODERNE STIJL, maar uiteraard met RESPECT voor onze mooie LANDELIJKE OMGEVING. We blijven DEZELFDE AANDACHT EN KWALITEIT geven aan de gerechten en onze gasten, maar willen een aparte plek creëren voor bijvoorbeeld wijnproeverijen, workshops en feestjes.

D E  P L A N N I N G
Tijdens de werkzaamheden blijven we gewoon geopend in de huidige setting. We verwachten het EERSTE EFFECT voor onze gasten in APRIL 2020. Wanneer we de doorbraak gaan maken en AAN gaan SLUITEN OP HET BESTAANDE GEBOUW, zullen we naar verwachting een korte tijd onze toiletgroep vervangen voor een nette oplossing naast de voordeur en u ontvangen via de voordeur aan de Heino zijde. Daarna volgt EEN FASE waarin we u graag al VERWELKOMEN IN HET NIEUWE GEDEELTE. In deze tijd passen we de huidige keuken en toiletgroep aan. Daarna kunnen we u ontvangen in een restaurant met nog meer heerlijke mogelijkheden!

We hopen op uw begrip in deze ENERVERENDE FASE van ons bedrijf en DOEN ER ALLES AAN om onze gasten zo min mogelijk te laten ervaren van de verbouwingsperikelen. Indien u dit wel ervaart, laat het ons dan persoonlijk weten. We zullen u via de diverse SOCIAL MEDIA en onze NIEUWSBRIEF uiteraard OP DE HOOGTE HOUDEN van alle ontwikkelingen.

Met verheugde groet,

Het team van De Witte Gans

Reacties zijn gesloten.