Nieuwbouw

O N Z E   U I T B R E I D I N G S P L A N N E N

zijn in volle gang. De toiletgroep is reeds opgeleverd.

Ons restaurant biedt voldoende ruimte aan individuele gasten, maar wat ontbreekt is een aparte ruimte waar gezelschappen rustig kunnen VERGADEREN of PRIVÉ kunnen LUNCHEN / DINEREN. De nieuwe ruimte realiseren we in een MODERNE STIJL, maar uiteraard met RESPECT voor onze mooie LANDELIJKE OMGEVING. We blijven DEZELFDE AANDACHT EN KWALITEIT geven aan de gerechten en onze gasten, maar willen een aparte plek creëren voor bijvoorbeeld wijnproeverijen, workshops en feestjes.

D E  P L A N N I N G
Inmiddels is het nieuwe gedeelte opgeleverd. Vervolgens volgt in augustus/september/oktober nog de verbouwing van onze hoofdkeuken. In de tussentijd kunt u gewoon genieten van een heerlijke lunch of diner. Wanneer alles klaar is, bieden we een restaurant met nog meer heerlijke mogelijkheden!

We hopen op uw begrip in deze ENERVERENDE FASE van ons bedrijf en DOEN ER ALLES AAN om onze gasten zo min mogelijk te laten ervaren van de verbouwingsperikelen. Indien u dit wel ervaart, laat het ons dan persoonlijk weten. We zullen u via de diverse SOCIAL MEDIA en onze NIEUWSBRIEF uiteraard OP DE HOOGTE HOUDEN van alle ontwikkelingen.

Met verheugde groet,

Het team van De Witte Gans

Reacties zijn gesloten.