Restaurant in Dalfsen

Uit eten in Dalfsen

In de bossen van Dalfsen ligt Herberg de Witte Gans. Een restaurant in Dalfsen waar u heerlijk kunt genieten van de Franse en Mediterraanse keuken. Het restaurant is gelegen in een rustige omgeving met heerlijke producten uit de streek van Dalfsen. Combineer bijvoorbeeld uw fiets- of wandeltocht met een heerlijke dagafsluiting bij Herberg de Witte Gans in Dalfsen. Op zondag kunt u ook genieten van huisgemaakt gebak en/of een lunch op ons terras of in de herberg. Om een tafel bij ons te reserveren kunt u hier klikken.

Taxi service in Dalfsen

Komt u met de auto naar Herberg de Witte Gans? Dan hebben we een ruime parkeerplaats voor uw auto bij ons restaurant. Mocht u met vervangend vervoer wensen te komen, wij hebben een samenwerking met JW Taxi. Als u een tafel reserveert dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij regelen dan het vervoer van uw locatie naar ons restaurant in Dalfsen. Op deze taxirit naar Herberg de Witte Gans in Dalfsen krijgt u 20% korting. Bekijk hier de prijzen per rit en meer informatie. Mocht uw plaats hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Dinercheque restaurant in Dalfsen

Verras uw vrienden, familie, kennis of medewerker met een heerlijke avondje uit in Dalfsen. Onze dinercheque is verpakt in een mooi doosje. Kortom, een waardevol cadeau om te geven. De waarde van de cheque kunt u uiteraard zelf bepalen. De cheque is bij ons restaurant in Dalfsen af te halen of hier via de website te bestellen.

 

Reacties zijn gesloten.