Restaurant Heino

Landelijk dineren, restaurant Heino

Heeft u zin om uit eten te gaan in de buurt van Heino? Herberg de Witte Gans ligt midden in de bossen, maar op minder dan tien minuten afstand van Heino, dus toch centraal gelegen. Herberg de Witte Gans heeft een mooie ligging in het buitengebied in de buurt van Heino en Dalfsen. Daarnaast zijn er genoeg parkeermogelijkheden op onze eigen parkeerplaats. Herberg de Witte Gans beschikt over een rustieke, sfeervolle inrichting mét open haard. Ook kunt u plaats nemen op ons prachtig gelegen terras bij ons restaurant Heino. Krijg hier een impressie van Herberg de Witte Gans in Dalfsen.

Heerlijke dagafsluiter

Herberg de Witte Gans kan uitstekend dienen als startpunt voor uw fiets- of wandeltocht. Na uw activiteit kunt u de dag afsluiten met een goed diner in ons restaurant dicht bij Heino. Op zondagmiddag kunt u tevens genieten van heerlijk huisgemaakt gebak en/of een smaakvolle lunch op o.a. het prachtig gelegen terras. Bekijk hier alvast onze menukaart voor een voorproefje van onze lunchgerechten.

Speciale gelegenheden restaurant Heino

U kunt bij ons restaurant Heino terecht voor elke gelegenheid. Ook wanneer u met een groter gezelschap wilt komen lunchen of dineren. Voor groepen vanaf 8 personen bespreken we graag een menu met u door. Is uw gezelschap groter dan 20 personen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Herberg de Witte Gans heeft binnen een maximale capaciteit van 80 à 90 gasten voor een zittend diner en ± 120 gasten voor een receptie of een standing dinner. Daarnaast beschikken we over 40 zitplaatsen op ons landelijk gelegen terras. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Reacties zijn gesloten.