Restaurant Overijssel

Veelzijdige menukaart Overijssel

Herberg de Witte Gans is gevestigd op de grens van Salland en het mooie Overijssel. Onze koks koken op basis van het seizoen. Hierdoor wisselt het menu regelmatig en kunnen we vele gerechten aanbieden. De gerechten worden onder andere gemaakt met ambachtelijke producten uit de streek. Kortom een verse menukaart bij ons restaurant Overijssel.

Bekijk onze verschillende menu’s hier.

Thuis genieten

Verras uw vrienden, familie, kennis of medewerker met een heerlijke avondje uit in Dalfsen. Onze dinercheque is verpakt in een mooi doosje. Dit maakt het een waardevol cadeau om te geven. De waarde van de cheque kunt u uiteraard zelf bepalen. De cheque is bij ons restaurant in Dalfsen af te halen of hier via de website te bestellen.

Bib Gourmand Overijssel

Al meerdere jaren is Herberg de Witte Gans, restaurant Overijssel, beloond door Michelin met een Bib Gourmand. Deze onderscheiding staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Michelin, de producent van autobanden, begon reeds in 1900 met het uitgeven van een gids om chauffeurs te wijzen op goede restaurants en hotels. Naast de wat bekender Michelinsterren is er ook de Bib Gourmand (de afkorting van Bibendum; de naam van het bandenmannetje). Dit is het onderscheidingsteken voor ‘een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert onder € 37′.

Reserveren en contact

Heeft u zin in een heerlijk diner gekregen? Klik hier om een tafel te reserveren of om de openingstijden te bekijken. Graag tot snel!

 

Reacties zijn gesloten.