Uit eten in Zwolle

Restaurant bij Zwolle

Heeft u zin in een heerlijk diner of lunch? Bij Herberg de Witte Gans hebben we een gevarieerde menukaart. Het restaurant ligt op een kwartier rijden vanaf Zwolle en daarom een goede keuze voor uit eten in Zwolle.

Uitgebreide menukaart voor uit eten in Zwolle

Uit eten in Zwolle met heerlijke streekproducten. Onze koks koken met de seizoenen mee, het menu veranderd dus geregeld gedurende het jaar. Verder hebben we verschillende verrassingsmenu’s met 3, 4, 5 of 6 gangen. Om de gerechten en soorten menu’s te bekijken op onze menukaart, klik hier. Voor onze vegetarische gasten hebben we een aparte menukaart, klik hier om deze te bekijken.

Thuis genieten in Zwolle

Naast de streekproducten die we in onze gerechten gebruiken, verkopen wij zelf ook lekkere verwennerijen. Bijvoorbeeld gemarineerde olijven, lekker voor bij de borrel of aperitief, macarons in verschillende heerlijke smaken of chocoladelolly’s gevuld met een ganache van witte chocolade. Alle producten zijn in pakketten of los verkrijgbaar. Leuk als cadeau voor iemand anders of om zelf van te genieten. Alle producten zijn af te halen in ons restaurant in de buurt van Zwolle. Mocht u een pakket willen samen stellen, neem dan contact met ons op. Bekijk de producten die bij ons verkrijgbaar zijn in de buurt van Zwolle hier.

Uit eten in Zwolle

Heeft u al trek gekregen na het zien van onze menukaart? U bent dagelijks van harte welkom vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur om uit eten te gaan in de buurt van Zwolle. Op dinsdag is Herberg de Witte Gans gesloten. Online reserveren via ons reserveringsformulier kan door te hier te klikken. Of bel naar via 0529 430 515 om telefonisch te reserveren.

Wilt u weten hoe u vanaf Zwolle bij Herberg de Witte Gans komt? Bekijk hier de route.

Reacties zijn gesloten.